Κυριακή, Μαρτίου 25, 2007

Ένα παιχνίδι είναι μωρέ...


Σπάω το εμπάργκο που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, γιατί έκανα τη μαλακία και είδα χθες το ματς με την Τουρκία.
Δεν είναι που χάσαμε. Δεν είναι που χάσαμε και φάγαμε τεσσάρα. Δεν είναι ούτε καν που αυτό έγινε την 24η του Μαρτίου. Άντε, δεν είναι ούτε επειδή έχω στο μυαλό μου, αν τελικά έχω μάθει την ιστορία με το σωστό τρόπο.
Δεν λέω για μένα. Λέω για τον πιτσιρικά που είδα στην tv να υπερηφανεύεται ότι περίμενε από τις 5 το πρωί της Πέμπτης να πάρει το "μαγικό χαρτάκι" για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτό του άξιζε κύριοι -και κύρια- υπεύθυνοι της εθνικής μας ομάδας?? Του άξιζε σήμερα να ντρέπεται μήπως?? Δεν καταλαβαίνετε οτι, οκ, φάτε και 10 γκολ αν γουστάρετε αλλά τουλάχιστον δείξτε μας οτι προσπαθήσατε για το καλύτερο?? Και τουλάχιστον, στο τέλος κάντε οτι σας "έτσουξε" λίγο. Δεν μπορώ να ντρέπομαι εγώ και για εσάς, αυτό πρέπει να το κάνετε μόνοι σας...
Γιατί πρέπει με κάθε ευκαιρία να αποδεικνύετε οτι είστε (ή ήσασταν) πρωταθλητές Ευρώπης λόγω κωλοφαρδίας και συγγυριών??
Δεν είμαι οπαδός, ούτε καν φίλαθλος καλά καλά και αν δεν ήταν μαλάκας ο κολλητός μου, είχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω χθες το βράδυ από το να παρακαλάω να τελείωσει το μαρτύριο που έλεγε και ο περιγράφων τον αγώνα. Ποιον αγώνα δηλαδή, τέλος πάντων ο αγώνας θέλει δύο αντιπάλους. Ούτε προπονητής είμαι να ξέρω τι έφταιξε. Χέστηκα τι έφταιξε. Η κακή μέρα του ενός, η καλή μέρα του άλλου, η Αφροδίτη που είναι στους Πιθήκους πάντως κάτι πρέπει να έφταιξε γιατί σήμερα ντρεπόμαστε όλοι.
Και στην τελική δεν κατάλαβα...Ζητάτε να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα, να τα γεμίζει και τον ντοπάρετε με την καραμέλα του δωδέκατου παίκτη...? Οι άλλοι έντεκα θα έρθουν?? Πως γίνεται να έχετε το θράσσος να έχετε τέτοια απαίτηση?? Πως έχετε αυτή την ικανότητα να μην σας αγγίζει αυτό, λες και απλώς δεν πήγε καλά η πρώτη λήψη για τη διαφήμιση αλουμινόφυλλων που κάνατε?? Δεν γαμιέται, το ξαναπάμε.
Όχι ρε, εγώ δεν το ξαναπάω. Να πάτε μόνοι σας και να μείνετε εκεί.
Αυτά, πάω να βγάλω τη σημαία από το μπαλκόνι μου τώρα, γιατί τελικά τη βλέπω και ντρέπομαι περισσότερο...
Όχι για εκείνη αλλά για μένα...
P.S.
1) Δεν έχω τίποτα με την Τουρκία, στην πραγματικότητα ξέρω οτι εγώ είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης, απλώς από τα 7 μου, μου πιπιλάνε το μυαλό με τον οχτρό...
2) Η foto του Κυργιάκου είναι τυχαία, όλοι το ίδιο σκατά ήτανε...
3)Αν καταφέρουμε να τιμωρηθούμε για επεισόδια σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο μόνο από δικούς μας...τότε θα είμαι βέβαιος οτι άνετα μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας και να χάσουμε χαλαρά...
4)Δεν το βλέπω περισσότερο σοβαρά από οτι του αξίζει το όλο θέμα. Αλλά έχω βαρεθεί κάθε φορά, πριν, να ακούω τα μύρια όσα από τους κάθε λογής ειδικούς για την Ελλαδάρα που θα γαμήσει και θα δείρει και μετά να σφυρίζουν αδιάφορα προσποιούμενοι οτι δεν μίλησαν εκείνοι...

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2007

Είναι η μέρα του νερού σήμερα...αλλά sorry δεν θα σου πάρω δώρο...


Πρότα πρότα να σας πο οτι ο Data Behs δεν έχι επιστρέψει. Θα επιστρέψι το άλλο Σαβάτο μάλον και τότες θα σας γράψι. Όμος σίμερα προί προί με πίρε τελέφφονο και ίπε να μάθω να παίρνω fucks. Εγώ έμαθα από τον μπακάλι να παίρνο τότε που έβγαλα τα χαρτιά μου και μου ίπε να πάο πάλι στον μπακάλι για ανα μου στίλει κάτι με fucks και να το βάλο εδό. Επιδί μου ίπε ότι αν άλλάξω κάτι θα μου σπάσι το κεφάλι το έβαλα έτσι όπος ήτανε γιατί δεν ίμαι και μαλάκας.
22/03/07
Αφού καταφέραμε να τα ισοπεδώσουμε όλα αναφορικά με τους ανθρώπους, έπρεπε να κάνουμε και κάτι με τη φύση. Έτσι λέει, σήμερα είναι η μέρα του νερού. Το κακό με αυτές όλες τις ημέρες είναι ότι όταν γιορτάζεις κάτι, σημαίνει οτι αυτό εξαφανίζεται...Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα εξαφανιστούν τα παιδιά, οι μητέρες, οι πατέρες ή η ειρήνη και η αγάπη, αλλά σίγουρα θα εξαφανιστεί αν δεν έχει ήδη, η προσοχή που δίνει ο άνθρωπος στις αξίες.
Σήμερα έβρεξε, όχι γιατί είναι η μέρα του νερού αλλά για να δούμε τι θα μας λείπει σε λίγα χρόνια...Λένε οτι όλοι οι πόλεμοι στο μέλλον θα γίνουν για το νερό αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι πόλεμοι αν δει κανείς τα στοιχεία. Αν δει πόσα νεκρά παιδιά υπάρχουν κάθε μέρα στην Αφρική από αφυδάτωση ας πούμε. Θα πείτε τα ξέρουμε όλα αυτά ποια η λύσις??
Η λύσις είναι αυτή που φαντάζεται ο καθένας για την καμπούρα του, εγώ τη δικιά μου και εσείς τη δικιά σας. Ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του σε αυτό το θέμα τι να σας πω, όπως το αντιλαμβάνεστε..
Ευτυχισμένη μέρα του νερού να έχετε και μακάρι να την γιορτάζουμε για πολλά χρόνια ακόμα και εμείς και τα παιδιά μας, όχι σαν την 25η Μαρτίου όμως που μας θυμίζει τα αρχίδια που κάποτε είχαμε...ούτε σαν τον Βαλεντίνο που στην καλύτερη μας λέει make love not war.
Και μην μου ξαναπεί κανείς τη μαλακία με το ποτήρι, αν το βλέπω μισογεμάτο ή μισοάδειο. Το ποτήρι όπως και να το βλέπω εγώ ή ο καθένας είναι γεμάτο μόνο μέχρι τη μέση.
Ας φροντίσουμε όλοι να μην αδειάσει...
Data Behs
Μίτσο μην αλλάξεις τίποτα από το κείμενο γιατί θα σου σπάσω το κεφάλι και θα σε στείλω πίσω από εκεί που ήρθες. Μόλις πάρεις το fax αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, πάρε με τηλέφωνο και προσπάθησε να μάθεις λίγο να γράφεις, γιατί μπορεί να χρειαστεί να απαντήσεις σε κανα σχόλιο μη γίνουμε ρόμπα...Επίσης κάπου μέσα στο pc μου, υπάρχει το κομμάτι των R.E.M. που έπαιζε στο spot της Greenpeace βρες το και βάλτο στο blog pls...

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Λόγο που αυτός που έχει το blog ετούτο δεν προλαβένει, μου είπε να σας πω 2-3 πράματα για να μη φύγετε για πάντα. Λέει ότι επιδή πάλι τρέχει και δεν ξέρι τι του γίνεται και δεν μπορεί να βάλι τον κώλο του κάτω δεν θα γράφι και μερικές ημέρες. Ακόμα μου είπε από το τηλέφονο να σας τα πω εγώ μόλις γιρίσω από τους αγίους 40 που είχα πάει να δω την αραβωνιαστικιά μου.
Χθες γίρισα. Επιδή λέει τον έχει πιάσει η άνοιξη δεν μπορεί να συγκεντρώσει το μιαλό του και να γράφι και δεν θέλει να γράφι μαλακίες. Ακόμα λόγο που δεν θέλει να γράφι μαλακίες δεν θέλει να γράφι καθόλου. Εγό του είπα να γράφο εγώ αλλά και μένα μου είπε ότι μαλακίες θα γράφο. Α και μου είπε να σας πω οτι sorry που μπορί να είνε χάλια η ορθογραφία γιατί δεν έχω πάι σκολίο εδό. Αυτά μου ίπε να γράψω, μου ίπε γράψε οτι σκατά καταλαβένεις. Εγώ πάντως αυτά κατάλαβα να τον περιμένετε να σας τα πει και αυτός.

Μίτσος ο σιντιριτίς του blog του Data Beh.

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2007

10 Απορίες της ημέρας...

photo: http://athens.indymedia.org

1) Τελικά πιο επικίνδυνοι είναι οι "άγνωστοι" ή οι "γνωστοί" ???

2) Η σύλληψη
προϋποθέτει πάντα τραυματισμό ή αυτό ισχύει μόνο σε περιπτώσεις φοιτητών??

3) Το οτι κάηκε το φυλάκιο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη χθες 08/03/07, σημαίνει ότι σήμερα 09/03/07 λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που υπήρχαν, με τρόπο τέτοιο ώστε να ασχολούμαστε καμιά εβδομάδα ακόμα με το χθεσινό συμβάν?? Ή υπάρχουν ακόμα, απλώς μπορούν να περιμένουν λίγες μέρες μωρέεε...??

4) Το φυλάκιο που κάηκε είναι "διαχρονικό σύμβολο" όπως ο Παρθενώνας για παράδειγμα??

5) Οι "φοιτητές" που είναι επαγγελματίες "πορειάρχες", στις πόσες πορείες θα καταλάβουν οτι ναι, η αστυνομία έχει δακρυγόνα και τα χρησιμοποιεί??

6) Η αστυνομία γιατί δεν βάζει δικούς της cameramen να "τραβάνε" τα επεισόδια και ζητάει από τα κανάλια footage για να βρει τους κουκουλοφόρους??

7) Ποιο είναι χειρότερο, το να συμμετέχεις ή το να τα βλέπεις στην tv από τον καναπέ σου ενώ τρως και ρεύεσαι...??

8) Γιατί όλοι ασχολούνται με τα φοιτητικά blocks και κανείς με τα φοιτητικά blogs??

9) Αυτοί του Π.Α.Μ.Ε. "πήγανε" ??

10) Τι εννοούν αυτοί που λένε κάτι για "δέντρο" και κάτι για "δάσος"?? Μπορεί και να έχουν δίκιο???

Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2007

Θα μας γράψουν οι εφημερίδες...


Τι να μας γράψουν που μας έγραψαν δηλαδή...Στο χθεσινό φύλλο της Sport XL (αυτό είναι το σημερινό απάνου), η αφεντομουτσουνάρα του blog ήταν πρώτη μούρη στη στήλη που ασχολείται αποκλείστιcally με τα blogs και είναι το νέο trend ολούθε... Και ασχολείται σωστά, όχι σαν τους άλλους που το δοκίμασαν και τα έκαναν πουτάνα από την πρώτη μέρα...Τέλος πάντων δεν θα γκρινιάξω άλλο γιατί έχω χαρές (από αυτές επανήλθαν και οι μουσικές...)!!!
Ευχαριστώ...!!

Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2007

Αχχχ...σε εκδικήθηκα!!!!!


Ήταν μια νύχτα του Αυγούστου στην Αμοργό.

Η τελευταία νύχτα των διακοπών μας.

Το κορίτσι μου κι εγώ αφού τελειώσαμε ένα καραφάκι στο μπαλκόνι, αισθανθήκαμε ότι ενώ εμείς βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα με τρυφερές αγκαλιές (καθότι και το ρακόμελο...), εμάς μας έβλεπε η γειτονιά, γι' αυτό και πήγαμε να συνεχίσουμε στο κρεβάτι μας...
Είχε αρχίσει να ομορφαίνει πολύ η ατμόσφαιρα, όταν εκείνη μου είπε:
-"Δεν έχω διάθεση! Θα 'θελα μόνο να με κρατήσεις για λίγο στην αγκαλιά σου να μου μιλήσεις γλυκά κι ύστερα να κοιμηθώ".
-"ΕΕΕΕΕΕ;;;" είπα εγώ "Τι λες τώρα;"
Και τότε αυτή μου είπε τα λόγια που τρομάζουν ότι θ' ακούσουν όλοι οι άντρες του πλανήτη, την ώρα που εξωτερικεύουν την ερωτική τους διάθεση:
-"Οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν τις φυσικές σου ανάγκες ως άντρα."
Κι όταν γύρισα και την κοίταξα με δυο τεράστια ερωτηματικά για μάτια, συνέχισε:
-"Δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι γι' αυτό που μπορώ να κάνω για σένα στο κρεβάτι;"
.....Αποφάσισα ότι το μόνο που μου απέμενε ήταν ο ύπνος.
Την επόμενη μέρα πήραμε το καράβι της επιστροφής.

Ομολογώ ότι η ατμόσφαιρα ήταν λίγο βαριά...

Φτάσαμε στο σπίτι και η πρώτη μου δουλειά ήταν να τηλεφωνήσω στο γραφείο για να εξασφαλίσω άλλες δυο μέρες άδειας...
-"Έτσι για προσορμογή...", τους είπα.

Ξέρετε πόσο σκληρό είναι να πηγαίνεις κατ' ευθείαν από το νησί στο γραφείο...
Στην πραγματικότητα όμως δεν πήγα στη δουλειά για ένα έχω λίγο ακόμη χρόνο να μείνω μαζί της.

Βγήκαμε βόλτα για καφέ, φάγαμε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο της Κινέζικο και μετά πήγαμε για ψώνια στα μαγαζιά.

Μπήκαμε σ' ένα μεγάλο πολυκατάστημα.

Τριγύριζα μαζί της ενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα.

Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει.
-"Πάρτα όλα", της είπα και χάρηκε.
Ήθελε καινούρια παπούτσια και της είπα να πάρει ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα που είχε αγοράσει και ενθουσιάστηκε.
Μετά επήγαμε σ' ένα κοσμηματοπωλείο και πραγματικά συγκινήθηκε μ' ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Συγκινήθηκε ακόμη περισσότερο όταν της είπα να τα πάρει.
Σκέφτηκε προφανώς να με δοκιμάσει γιατί μου ζήτησε και παπούτσια του τένις, ενώ από τένις δεν έχει ιδέα.

Προφανώς το βλέμμα μου της απάντησε, γιατί γύρισε και μου είπε: -"Εντάξει, αγάπη μου, εντάξει".
Καθώς κρατούσε στην αγκαλιά της τα φορέματα, τα παπούτσια και τα σκουλαρίκια, είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό και το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χαμόγελο και φλόγα, θαρρείς και κόντευε στην σεξουαλική ολοκλήρωση.
Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε :
-"Νομίζω ότι τελειώσαμε, καρδιά μου. Ας πάμε στο ταμείο... "
Ήμουν εκτός εαυτού, όταν της είπα: "Όχι, γλυκιά μου, δεν έχω διάθεση."
Το πρόσωπό της άσπρισε και το στόμα της έμεινε ανοιχτό μ' ένα τεράστιο «ΤΙΙΙΙΙΙ;;;"
Και τότε είπα: "Κορίτσι μου, θέλω απλώς να κρατήσεις αυτά τα πράγματα για λίγο. Οι οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα δεν είναι δυνατό να καλύψουν τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα"...
.....και τη στιγμή που φαινόταν έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα: "Γιατί δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι για αυτά που μπορώ να σου αγοράσω;"


Όχι δεν είναι δικό μου και είναι παλιό, οι περισσότεροι πιθανότατα θα το έχετε διαβάσει, αλλά το θυμήθηκα όταν διάβασα αυτό και πρέπει να συμφωνήσετε οτι ούτε κακό είναι, ούτε απέχει πολύ από την πραγματικότητα!!
Good morning everybody!!


Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2007

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2007

ENA TEST... ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ ΣΑΣ

Το τέστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σας!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση!
Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής
Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε
γραμμή!





Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Είστε στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες.
Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!



ΤΟ ΤΕΣΤ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!
Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο George Bush!!!
Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!

Έχεις 2 επιλογές:
1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush

ή

2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός απο τους πιο δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη!


Η ΕΡΩΤΗΣΗ:
Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:
Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασσική απλότητα του
ασπρόμαυρου;

thanks again moG

Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2007

ΕΠΙΚΑΙΡΑ...





Μην είναι ο ήχος....??μην είναι ο φωτισμός....??μην είναι που ο Σαρμπέλ είχε το monitor μέσα στο αυτί του, ενώ ο Δάντης με την Τάμτα απ'όξω??
Μην είμαστε για γέλια και εμείς και η Eurovision??
"Γεια σου Μαρία"...τους χαιρετισμούς μου και τα δέοντα στη μαμά σου...
αλλά και σε εμάς που ασχολούμαστε με μαλακίες... 11 χρόνων η νεαρά FYI...

moG thanks για το video