Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2007

Μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς..














Κύριοι και κυρίες πολιτικοί αρχηγοί όλων των κομμάτων, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή, ώστε να δείξετε τη δέουσα σημασία τουλάχιστον τώρα, που έχουν απομείνει μόνο τρεις (3) προεκλογικές μέρες. Επειδή από την προηγούμενη πρόταση λείπει το αντικείμενο εξηγώ:
Πρέπει να προσέξετε σε ποιους απευθύνεστε. Το να μιλάτε και να λέτε όλοι τα ίδια, μη έχοντας επιχειρήματα και προσπαθώντας μόνο να κοντράρει ο ένας τον άλλο, είναι κάτι που ο έλληνας δεν το καταλαβαίνει, δεν το δέχεται και κυρίως δεν πείθεται. Επειδή με την τακτική σας, όχι μόνο θα πάνε πολλές ψήφοι χαμένες, αλλά ίσαμε στο διάολο θα πάνε, το blog τούτο σας κάμει μία προσφορά αγάπης, ώστε τα γατόνια οι consultants σας να καταφέρουν να κάνουν ένα περισσότερο επιτυχημένο targeting προκειμένου να "πιάσετε" την ψυχολογία του έλληνα ψηφοφόρου και να σταματήσετε να τον αντιμετωπίζετε τη μία σαν ελβετό τραπεζοϋπάλληλο και την άλλη σαν (Μουτζα)χεντίνη...

Προσπαθώ να σας κάνω μία εισαγωγή για την ψυχοσύνθεση του έλληνα λοιπόν, μπας και τον ψήσετε να σας σταυρώσει και γλιτώσουμε τα τρεχάματα την επόμενη Κυριακή, γιατί και δουλειές έχουμε και δεν αντέχουμε άλλη μία εβδομάδα τίγκα στα panels, με όλους αυτούς τους απίθανους τύπους που είναι σαν να κοιμούνται και να ξυπνάνε κάθε τέσσερα (4) χρόνια.
Παρατηρήστε προσεκτικώς τις εικόνες λοιπόν, αναλύσετέ τις και διαπιστώσετε επιτέλους σε ποιους απευθύνεστε...

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τελικα στους τοιχους γραφονται τα καλυτερα!!!

παράλληλος είπε...

Μωρέ, γάμα τους τούς μαλάκες!

(εν γνώσει μου επαναλαμβάνομαι)