Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2006

the story...

Ο Πετρομήτσος δε γουστάρει τσαμπουκάδες...από κανέναν. Κατάγεται από μια επαρχία που βγάζει άντρες...Όταν χρειαστεί δίνει μία με το χέρι στο τραπέζι και κόβονται τα πόδια όλων. Στην τελική ή είναι ο αφεντικός ή δεν είναι. Και σε όποιον του γουστάρει. Αυτός κάνει κουμάντο στο μαγαζί.
Το τελευταίο του επίτευγμα και επιτομή της μαγκιάς έχει να κάνει με την πρωτάκουστη άρνηση υπαλλήλου του να υπακούσει στις εντολές του. Τόλμησε που λέτε μία τηλεφωνήτρια του ομίλου που έχει στην κατοχή του, να -άκουσον άκουσον- αρνηθεί να μεταφερθεί κατά τη διάρκεια της εργασίας της σε ένα άλλο τηλεφωνικό κέντρο κάποιας άλλης εταιρίας του ομίλου. Λες και το δεύτερο δεν είναι και πάλι ένα....τηλέφωνο!! Τί σημασία έχει που είναι δύο διαφορετικές εταιρίες που απλά συστεγάζονται?? Τι είπατε?? Αυτό είναι παράνομη απασχόληση άρα ένας πολύ σοβαρός παράγοντας για την αύξηση του ήδη υπερμεγέθη αριθμού ανεργίας in Greece??
Μα...σας παρακαλώ....για τον Πετρομήτσο μιλάμε. Αυτά δεν έχουν σημασία...
Τη βουτάει που λέτε από το χέρι και την "τραβολογάει" ώστε να της τονίσει που πρέπει να μεταφερθεί η εργασία της. Ευτυχώς που δεν έχει και κανά κρεωπολείο δηλαδή, γιατί η μικρή θα έπαιρνε παραγγελίες από σουβλατζίδικα. Η μικρή, 20 ετών, τον απειλεί οτι θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της. Ο Πετρομήτσος έχει μία στιγμιαία αναλαμπή με τα παιδιά του και την οικογένεια...Χέστηκε...συνεχίζει να την τραβολογάει. Εκείνη όντως τηλεφωνεί στη μητέρα της. Η μητέρα (η οποία εργάζεται μαζί με την κόρη) φτάνει μαζί με την αστυνομία. Ο Πετρομήτσος δεν μασάει ("σάματις πρώτη φορά είναι?").
Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Όλα τα ends των ιστοριών του Πετρομήτσου είναι κάπως θολά. Στο τέλος ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι έγινε...

for the record:
1)Μάνα-κόρη είναι απλήρωτες δύο μήνες χωρίς άλλη πηγή εισοδήματος.

2)Οι grande συνδικαλιστές του χώρου, ήταν, ο ένας σε συζητήσεις για το ασφαλιστικό του κλάδου και ο άλλος πάνω σε ένα αεροπλάνο στα μέρη του Φούκα κραυγάζοντας:"Πετάμε πάνω ακριβώς από το σημείο που βρίσκονται τα πτώματα των πέντε κυνηγών, το αποτέλεσμα του ειδεχθούς εγκλήματος¨."
Περαστικά μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βαρέλι δεν έχει πάτο τελικά...
Τι κρίμα :(

srm1033 είπε...

Data, γιατί δεν έκανε τελικά μήνυση η μαμά? Εγώ ήμουν σίγουρη πως θα τον τρέξει λίγο...

Ντάτα Μπέης είπε...

Προφανώς η μαμά φοβήθηκε για την κόρη...έτσι και αλλιώς θα ξανατύχει να δουλεύει μόνη της η μικρά και ο Πετρομήτσος καραδοκεί....