Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2006

I don't wanna lose you Petromhtsos...


Η αλλιώς το μότο του Πετρομήτσου. Ποιος ξέρει, του το είπαν, το άκουσε από τρίτους, το διάβασε(αν και αυτο το τελευταίο το αποκλείω)...???
Πάντως του άρεσε. Βέεεεβαια, το βρήκε πολύ μπάνικο. Και είπε να το εφαρμόσει. Αρχίζει και διώχνει κόσμο, ή σε άλλες περιπτώσεις να τους αναγκάζει με τη συμπεριφορά του (το φέρσιμο λέω, Πετρομήτσο) να αποχωρήσουν. Βόμβα στο μαγαζί. Εφτά νομά σε ένα δωμά και βγάλε. Δεν έχεις να πεις καλημέρα. Ή κάνεις υπομονή και τη λες το απόγευμα.
"Ωραίο το κόλπο", λέει ο Πετρομήτσος στους άλλους. "Τζάμπα οικονομία!!", του λέει και ο Ουδέποτας. Εδώ να σημειώσω ότι όποιος έχει απορία σχετικά με τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε να πληρώνουν, ανήκει σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
α) Λέγεστε Παντελής, κατοικείτε κάπου στα Ακαρνανικά Όρη, και φέρεσθε να είστε μαζί με άλλους δύο, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι μοναδικοί εν Ελλάδι που δεν τους χρωστάει ο Πετρομήτσος.
β) Έχετε ξεκινήσει να διαβάζετε το μπλογκ ανάποδα. Η αρχή είναι κάτω. Από κάτω προς τα πάνω δηλαδή. Καλά, πρώτη φορά μπαίνετε σε μπλογκ??
Αυτά και συνεχίζουμε. Με έχει πάρει από κάτω, από σήμερα το μεσημέρι. Τέτοια ψυχολογία δεν είχα ποτέ...Χάλια σκέτα. This is why...
Έμαθα, και από αξιόπιστη πηγή βεβαίως βεβαίως, ότι ο νέος συνέταιρος του Πετρομήτσου θέλει να τον παραγκωνίσει (να σου την κάνει, Πετρομήτσο). Πολύ με λύπησε αυτή η είδηση. Δε γουστάρω το λέω...Πως θα είναι χωρίς τον Πετρομήτσο??
Πραγματικά αγωνιώ...Σας παρακαλώ όμως, εάν μάθετε οτιδήποτε για την τύχη του αγαπημένου μας Πετρομήτσου και της παρέας του πείτε μου. Αν και, πιστεύω ότι υπό την πρυτανεία της λογικής θα πράξει ορθώς και ο συνέταιρος του και θα κρατήσει το άξιο στέλεχος κοντά του...Ίδωμεν.....................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: